+31 (0)10 820 00 80

Distributie & Service

Productontwikkeling
Met het brede productassortiment en de specialistische kennis die wij bij AGS in huis hebben, hebben wij er alle vertrouwen in dat we u precies dàt kunnen leveren wat ú nodig heeft. In nauwe samenwerking met u kunnen onze specialisten productspecificaties uitwerken waarbij eventueel 3D-design en zelfs praktijktests deel uit maken van het ontwikkelproces.

Bestelprocedures
U kunt onze producten tegen elk gewenst serviceniveau afnemen. U kunt per stuk en naar behoefte bestellen, of volgens een orderplanning om kosten en levertijden te reduceren. Elke denkbaar mogelijke oplossing die u voorstaat is bespreekbaar!

Voorraad en magazijnen
In het geval dat de standaard levertijden langer zijn dan voor u werkbaar is, kunnen wij een centrale voorraad voor u bijhouden. Wanneer op verschillende locaties in Nederland moet worden geleverd, kunnen wij u naar lokale behoefte, samengestelde voorraden in onze regionale magazijnen aanbieden.

Distributie
De kracht van onze uitgebreide service-organisatie ligt in de vrijwel onbegrensde flexibiliteit, door 24/7 service in heel Nederland te bieden, gecombineerd met regionale magazijnen. Als u gebruik maakt van deze faciliteiten, kan op elke dringende behoefte, onmiddellijk en adequaat worden gereageerd. Deze flexibiliteit garandeert u het hoogst haalbare serviceniveau!

Aanvullende diensten
Onze 24/7 service organisatie staat u niet alleen ter beschikking voor logistiek service. Het is goed te weten dat u ook een beroep kunt doen op AGS Holland Distribution wanneer u specifieke handling of montageservice op locatie nodig heeft.


Omniglass Valeo Keurmerk 1 Keurmerk 2 Keurmerk 3 ISO 12216 ECB